Företagare i Värmdö? Se hit!

I slutet på november så anordnar Värmdö kommun en vecka med fokus på näringslivet och företagarna i kommunen – Värmdö Företagarvecka. Veckan består av ett fullspäckat program med seminarier, workshops och frukostmöten där du som företagare är i centrum. Företagarveckan arrangeras tillsammans med Företagarna Nacka VärmdöVisit Värmdö Ideell förening och Värmdö Företagarförening, KTH och Värna.

Utmärkelser på företagargalan

Veckan avslutas storstilat med Värmdö Företagargala den 22 november på Säby Säteri. På galan kommer pris att delas ut till bland annat Årets Företagare i Värmdö, Årets skärgårdsföretag och Årets småföretagare i Värmdö.

Värmdö kommun kommer också att dela ut ett nyinstiftat pris, Årets initiativtagare, ett pris som syftar till att lyfta en medarbetare som tagit initiativ utöver det vanliga och genomfört insatser inom organisationen som syftat till att förenkla för Värmdös företagare samt bidragit till att utveckla företagsklimatet i Värmdö kommun.

– Det känns jätteviktigt att vi fokuserar på att utveckla relationen mellan kommunen och företagarna, jag tror att det är en av nycklarna till ett framgångsrikt samarbete, säger Sofia Brorsson, näringslivschef i Värmdö kommun och även den som ligger bakom priset.

Företagargalan anordnas av Företagarna Nacka Värmdö, Nyföretagarcentrum Nacka Värmdö Tyresö, Skärgårdsföretagarna, Visit Värmdö Ideell förening och Värmdö Företagarförening.

Läs mer om Värmdö Företagargala här >>